قیمت سکه و ارز
۱۳۹۴/۰۲/۰۹ - ۲۱:۱۱
سانا خبرداد:

هلاکت ده‌ها تروریست در منطقه «جسر الشغور» سوریه

منابع سوری از هلاکت ده‌ها عضو گروه‌های تروریستی در جریان عملیات غافلگیرانه ارتش در منطقه «جسر الشغور» واقع در استان ادلب خبر می‌دهند.

هلاکت ده‌ها تروریست در منطقه «جسر الشغور» سوریه

به گزارش سراج24،به نقل از خبرگزاری سانا، نظامیان ارتش سوریه لحظاتی پیش یکی از مواضع گروه تروریستی موسوم به «جیش الفتح» را در منطقه «جسر الشغور» واقع در استان ادلب هدف قرار دادند.

بر اساس این گزارش، به دنبال این حمله ده ها عضو این گروه تروریستی به هلاکت رسیده و چند تَن دیگر نیز به شدت مجروح شدند.

از سوی دگیر، نظامیان ارتش سوریه تلاش اعضای یک گروه تروریستی را که قصد داشتند وارد منطقه «الوعر» حمص شوند، ناکام گذاشته و ده ها تن از آنها را به هلاکت رساندند.

این در حالی است که در پی پیروزی های اخیر ارتش سوریه در مبارزه با گروه های تروریستی، درگیری ها میان این گروه ها تشدید شده است.

منبع:مهر

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۶
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••